Bak vol met olliebollen

Tips

Al onze producten worden ambachtelijk en met zorg bereid. We vinden het erg belangrijk dat ze ook lekker smaken als u de zak in uw eigen omgeving opendoet. Hierbij enkele tips om de juiste kwaliteit te behouden bij het bewaren en opwarmen van onze oliebollen en ander gebak.

Bewaaradvies

Onze oliebollen kunt u een tot twee dagen in de zak bewaren voordat u ze opwarmt. Doe dit op een koele donkere plaats, maar zeker niet in de koelkast. Langer bewaren kan ook, dan adviseren we ze (maximaal zes weken) in een geschikte verpakking in de diepvries te bewaren. De oliebollen wel even laten ontdooien voordat u ze vanuit de diepvries opwarmt.

1 oliebol 12 oliebollen
- In de papieren zak - In de papieren zak
- Magnetron 800 watt - Magnetron 800 watt
- 15-20 seconden - 1 tot 1½ minuut

 

1 specialiteitsbol
(zoals een appelbeignet of een berlinerbol)
- In de papieren zak
- Magnetron 800 watt
- 25 seconden

 

Elke magnetron is anders; de aangegeven tijden zijn dus richttijden. Zorg er in ieder geval voor dat het gebak niet te warm wordt. U kunt onze producten ook opwarmen in de oven, uit de zak in een ovenschaal: reken 1,5 tot 2 minuten voor twee oliebollen en maximaal vier minuten voor een volle zak in een voorverwarmde oven van 180°C.